2018-10-06 186 views
只係響太古城行街時同老公都想食沙津之類的比較少油晚餐,經過就決定一試。意大利🇮🇹菜我一向都喜歡,由點菜前送上的熱騰騰的意式麵包,點住醋食,已經超正。我地點左兩個set dinner,一個係雙併口味pizza, 另一個係燒魚扒。除左前菜的沙津份量比較少之外,所有食物的新鮮度,食味,都冇得輸。當然我地更追加一個蕃茄沙津啦。更令我開心難忘嘅,係我呢個大頭蝦,將手機留左響餐檯就走左。響我地行左成十分鐘,唔知轉到那裡時,忽然有位男仕追上來問個電話係咪我嘅。嘩,我太感動😹喇。響香港真係好難得。在此我真心多謝呢間食店,除左為我地送上好食的食物,服務態度又pro.。更特意找我們送上遺留手機。誠意推薦

誠意推薦
2018-10-05
$300 (Dinner)
  • Pizza