2024-08-31
發現開心果天堂🤩#研磨開心果燕麥奶茶💚💚Fluffy Pistachio Oat Milk Tea加錢升級綿芝開心果奶蓋😗仲有燕麥奶/綠醇,同滿滿日本製開心果醬同開心果碎😍😍開心果奶蓋夠綿密🤗開心果味同芝士味都出🥰開心果碎多到飲到最尾都仲有呢~用咗燕麥奶熱量會比一般牛奶低啲😙茶味唔會好濃,因為開心果做主導🤪fafafoodie要求職員唔好冚個蓋俾我影相同可以大啖大啖品嚐開心果奶蓋😚職員好好👍🏻好配合HKD48+6#綠醇加開心果芝士綿芝奶蓋💚💚Pure green tea with fluffy pistachio 第一啖綠醇茶味清香~之後愈飲愈濃郁😌配上開心果綿芝奶蓋,多一份解膩感😉如果唔想咁heavy😗呢個係個好選擇喔😋HKD22+18CHICHA 茶痴上環/九龍灣/佐敦/中環/將軍澳#fafafoodie_將軍澳
#研磨開心果燕麥奶茶💚💚
Fluffy Pistachio Oat Milk Tea