彩虹煮意 Rainbow Cuisine呢間想試好耐,每次經過嘅時候、仲有朋友之前極力推介……今日下午終於同密友去試食,真係名不虛傳,一路食一路讚口不絕,無論牛扒、燴飯同沙律全部都好好食,越食越想食,真係值得大力推薦👍呢個係煎大蝦青蘋果沙律👆我哋嘅午餐包括:1. 安格斯七安士牛扒(五成熟)配煎蛋牛扒多汁美味、加埋太陽蛋,賣相好靚、七安士分為兩件,兩個人食啱啱好👍2. 藍蟹肉大蝦燴飯(松業蟹膏汁)真係一定要試,有四隻大蝦,啖啖肉,雖然蟹肉比較少,但燴飯加咗蟹膏汁非常甜美,每一啖都係蟹膏嘅味道,食到連匙羹都爭啲要食埋😋😂3.煎大蝦青蘋果沙律本身餐牌應該有飛魚子,但冇貨所以照食,呢個又真係一定要食,哈哈😂⋯⋯因為又係四隻大蝦加埋青蘋果,配合埋佢嘅沙律醬好清新好味😋惟一就係唔好諗住假期慢慢坐慢慢傾偈,因為好多人幫襯,我哋係俾人幾乎半趕半送咁走😂⋯⋯下次要早啲食晚餐或者平日再嚟幫襯😝
彩虹煮意 Rainbow Cuisine

呢間想試好耐,每次經過嘅時候、仲有朋友之前極力推介……

煎大蝦青蘋果沙律

呢個係煎大蝦青蘋果沙律👆

我哋嘅午餐包括:
1. 安格斯七安士牛扒(五成熟)配煎蛋

2. 藍蟹肉大蝦燴飯(松業蟹膏汁)

3.煎大蝦青蘋果沙律

安格斯七安士牛扒(五成熟)配煎蛋
藍蟹肉大蝦燴飯(松業蟹膏汁)
餐飲
2021-01-17
$160 (Lunch)
煎大蝦青蘋果沙律
安格斯七安士牛扒(五成熟)配煎蛋
藍蟹肉大蝦燴飯(松業蟹膏汁)
餐飲
  • 大蝦青蘋果沙律(未有飛魚子)