2019-05-20 39 views
平時去油塘唔知有咩好食,嚟嚟去去都係果間,但今日行嘅時候比我發現咗原來有好出名嘅旺記冰室,咁緊係要去試下啦,位置又方便,一出地鐵站嘅大本型三樓。其實門口已經有個電子餐牌,可以睇下d野啱唔啱食不過講真,嚟得都相信係募名嚟食滑蛋叉燒飯,而且餐廳款式不多,所謂貴精不貴多仲好貼心咁有英文餐牌等我比大家睇下e個咁靚嘅滑蛋叉燒飯,蛋真係好滑,但唔會另人覺得一口油,配埋秘制醬油,掂呀👍🏻講真,份量真係好多,男仔唔怕食唔飽女仔細食嘅 兩個share一個都得但我今次要重點推介嘅,係佢地薑汁豬潤通粉,本身無聽過人推介,順粹見餐牌有個👍🏻,就決定試下,點知好有驚喜可能鐘意食豬潤嘅人唔多 所以無人察覺同佢,但我想講係我食過最好食嘅豬潤,無誇張,因為真係超超超超好味,唔鞋,仲好爽口,食過再想食,強烈推薦大家一試!

其實門口已經有個電子餐牌,可以睇下d野啱唔啱食

仲好貼心咁有英文餐牌

講真,份量真係好多,男仔唔怕食唔飽

女仔細食嘅 兩個share一個都得