2022-12-06 69 views
Miss咗上次嘅限定雪糕拉麵,今次趁一推出就去試新嘅牡蠣沾麵🤩真係食蠔有蠔味呀!1️⃣牡蠣沾麵(期間限定)(熱)($128)一上枱,三隻煎香咗嘅牡蠣香噴噴🤤試一試個湯先,勁有蠔味!而且一啲都唔鹹,仲有啲湯料食到,有碎蠔同洋蔥,真材實料👍🏻👍🏻而麵質係較粗身嘅拉麵,食落好有咬口,但同湯非常配😋亦容易將湯保留到喺麵上😚至於蠔方面,唔算細隻之餘,咬落唔腥但好有鮮味🤩肉質亦一流,完全無渣👍🏻👍🏻另外亦有一塊日本叉燒,脂肪同肉比例都係一半一半🫡最後溏心蛋都係my favourite 😻 凍冰冰嘅蛋配暖笠笠嘅沾麵又係一個不可多得嘅享受😚😚2️⃣海老拉麵($85)海老拉麵一直都大獲好評~我個人都覺得湯底夠濃,而麵質比沾麵嘅幼,所以配湯食都唔會覺得好膩~海老拉麵有兩舊叉燒,亦有半隻溏心蛋,食完一樣好滿足🙌🏻📍總結:-星期日lunch 12點開始限定15碗牡蠣拉麵,晚市都有一輪同樣15碗~想試就要留意啦☺️

1️⃣牡蠣沾麵(期間限定)(熱)($128)

2️⃣海老拉麵($85)

📍總結:
牡蠣沾麵
海老拉麵
2022-12-04
$100 (Lunch)
牡蠣沾麵
海老拉麵