相信好多人都應該有聽過男神彥祖最近喺中環開咗一間影得又飲得嘅酒吧右手邊呢一杯係naked orange sour ,如果好似我咁未必太鍾意太濃烈嘅酒,呢一杯我超級無敵推介因為佢有非常香嘅橙香味同埋有少少橙嘅甜味好清新而且亦都係有一小小嘅酒味呢一個牛油果鰻魚卷我都超級推介,佢嗰個皮呢有少少似係軟身嘅餃子皮口感煙煙銀銀,配合中間牛油果鰻魚另外口感更加豐富而且亦都唔會太制好適合做一個伴酒嘅小食呢個漢堡係一個素漢堡,但係好神奇地佢嘅s素肉非常之真實好似魚蛋嘅口感同埋味道,配埋一個牛油果同埋將超級推介我係最鍾意食呢一個漢堡一定要試鹹蛋黃炸蝦全消鹹蛋黃份量食得出嚟非常之豐富同埋足夠哈亦都算係幾新鮮呢個煎豪串燒亦都非常之好味,佢配上一啲甜甜地嘅燒汁燒蠔非常之新鮮總括嚟講我覺得呢一間真心係我會推介嘅酒吧嚟嘅因為佢有好多個位呢都係好值得去影相啦同埋佢嘅走呢係有特色嘅對比我係出邊飲開嘅酒。