2017-03-21 266 views
星期日同女友黎到荃灣食好西,早排fb定雜誌🤔介紹果呢間由外國入口的cheese toast好似好好食咁梗係要黎試下😎係成條食街的最後終於見到啦😁唔知係咪熱潮過去,唔多客,我地之前有一兩個等梗食,同隔離排長龍的豆腐花冇得比😂睇下餐牌,最後叫左gimmick 嘅彩虹吐司😂等左五至十分鐘,終於有得食,店員叫我地等一陣先打平佢分開兩份,可能要等啲cheese凍番啲😂過左陣將佢分做兩份,見到似彩虹的cheese,其實主要係紅藍色😂 一食入口toast好香牛油味,幾脆😋😋 cheese唔太咸,有香草味😋 原本4色有普通cheese, 蕃茄味,薰衣草味同綠葉味,但mix左唔覺🙈cheese似mozzarella 可以拉好長😂整體唔錯幾好味。不過少少一塊要成四十幾蚊,有啲貴,可能係因為外國cheese😂係荃灣唔算平🙈
彩虹吐司
彩虹吐司