2018-04-15 315 views
點講呢,你嚟得呢度,你一定唔係追求四季嘅味道,你見到佢啲嘢好靚,又未必會期望佢啲嘢好好味,你以為佢好貴?佢一啲都唔貴。訂咗位六個人去到,淨係睇餐牌都睇左15分鐘,最後決定叫三款嚟share,自己再叫茶或者咖啡。地球 - 重點係個棉花糖雲嗰度,佢會比兩支spray嘅糖漿我哋,你噴落舊雲度,就會做到落雨嘅效果富士山 - 點講呢,好似有少少貴,但係叫富士山就包兩杯飲品,佢真係好似好靚,但係未到就,真心冇特別,雪糕囉,餅乾碎囉爆破玻璃波 - 爆破糖膠玻璃加雪糕,又係有得玩有得食櫻花樹 - 朋友仔順水可憐我冇得去日本睇櫻花,一見到呢個就決定要俾我,都係果句,棉花糖加朱古力,我哋要睇嘅都睇到千祈唔好誤會,我仍然會推薦呢間小店,我唔需要講佢嘅background,我想講,每一道甜品都有故事有主題有心思,亦都花佢哋嘅苦工,做每一道甜品都要相當嘅時間,睇住佢哋做甜品,同朋友傾計,甜品一度,大家顛左咁影相,最開心嘅就係咁樣!

爆破玻璃波 - 爆破糖膠玻璃加雪糕,又係有得玩有得食