2024-05-09 65 views
同屋企人一齊中午飲茶,搭枱比正價,注意,系正價,叫左嘢食加1蚊乳鴿,d員工幫手落單,但之後見到個應該系店長嘅人系度鬧果個員工,開頭我都無為意系因為我哋,之後個員工過嚟話無曬乳鴿,咁無都無所謂啦,點知之後,比我哋見到隔離遲過我哋好多入座嘅,竟然有乳鴿,先醒覺,原來之前見到嘅種種都系個店長吳肯比我哋叫,之後越諗越火,直頭埋單走人,吳忿氣,就揾個店長對質,點解吳比我哋落單,佢eeoo 咁,話因為我哋搭枱,所以吳比落單,佢應該知自己理虧,正想同佢理論,佢一講完,即刻走左,我哋都呆左,佢都痴痴哋。佢老闆請到佢,真系慘。最無辜系系佢手下做嘢嘅人同食客,以後都吳幫襯。😡😡😡😡