兩個人中午walk-in 前往,成個場好靜,最多只係三、四枱,但員工至少有十個,企哂出嚟揚聲說話而非工作,站在客人立場上認為非常滋擾。期間一男一女上前,女似係經理,喺未問過客人嘅情況下失驚無神拎電話出嚟影,話要「幫」我地影食物相,但事後並無發回相片,令人感覺佢哋只係想自己「幫」自己影。而且非常失望嘅一點係,本來抱著可以享受吓「DIY大阪燒」嘅樂趣,入座時亦有再三提醒店員,結果所有食物都係煮好哂上,座位前嘅鐵板只係用嚟熱住啲食物。如是者我忍唔住手即刻上OpenRice 望吓千房(旺角)依間餐廳嘅食評,見到都有唔少正評,再望吓中評同負評,先發現我都感同身受。抱歉並無影到食物相,因為當時已經無哂心情,只想快手食完離開。我哋點咗三樣嘢,和牛、大阪燒同廣島燒,食物質素上認為絕對有好多更好嘅選擇。依間餐廳,無下次。

依間餐廳,無下次。
2019-04-15
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$250 (Lunch)