2017-01-03
估唔到第一次係openrice 打食評竟然係比negative feedback...先旨聲明d 相係有filter 並唔反映真實既食物樣貌...好,入正題!因為小丸子既關係,上星期五同女朋友就黎試下呢間野。本身都預左好多人,咁大約七點去到已經大排長龍,等到八點三先入座,不過冇所謂啦,預左多人去朝聖。排隊中途職員已經開始封隊,唔再比人排,因為驚last order 前d 人都入唔到座。咁入座之後就揀野食啦,menu 勁少款,不過諗住冇所謂啦,都係食普通野姐,兩個人食就叫左個芝士薯條,炸蝦漢堡飯同明太子海鮮意粉,再轉左特飲。首先黎既係薯條,亦都係最令人無奈同失望,因為散叫既薯條,竟然係凍既!有冇搞錯呀,就算係快餐店d 薯條都唔會凍啦。即刻心情跌落谷底!之後意粉黎到,我已經降低左要求,起碼佢係熱,食得落口...但d 蝦冇味既,同埋d 材料真係不堪入目,唉。好彩最後個炸蝦漢堡飯都算普普通通正正常常,可能已經對佢冇任何期望。至於果兩杯特飲,每杯加$25 但飲兩啖已經飲哂,同埋太多冰令到杯野冇乜味。兩個人食左三百幾蚊,如果唔係為左影相既話,請我都唔會黎食,勁無奈,我入座到離開只係用左三十分鍾,因
首先黎既係薯條,亦都係最令人無奈同失望,因為散叫既薯條,竟然係凍既!有冇搞錯呀,就算係快餐店d 薯條都唔會凍啦。即刻心情跌落谷底! 之後意粉黎到,我已經降低左要求,起碼佢係熱,食得落口...但d 蝦冇味既,同埋d 材料真係不堪入目,唉。 好彩最後個炸蝦漢堡飯都算普普通通正正常常,可能已經對佢冇任何期望。 至於果兩杯特飲,每杯加$25 但飲兩啖已經飲哂,同埋太多冰令到杯野冇乜味。 兩個人食左三百幾蚊,如果唔係為左影相既話,請我都唔會黎食,勁無奈,我入座到離開只係用左三十分鍾,因為覺得此地不宜久留,冇哂心情。最基本煮熱d 野食都未做到,唉。