2023-01-25
第二次來餐廳,上次食過食物ok才翻頭食,但今次體驗太差,實在無下次尋晚已openrice訂枱,今日來到餐廳預先留了座位,係睇到商場電視的卡位、沙發位落order過程都順暢無問題,女侍應態度好好,亦好幫忙。但臨開始食一刻,突然有位男侍應走來叫我換枱,我見出面有一家大細等,以為將我換去細枱,不介意配合。問題係男侍應帶去的是四人枱,只係變成室內無得睇電視。期間我有表示不滿,話下次有同樣情況,應該我入座前/嘢食未送來前問可唔可以調位,同埋四人枱調四人枱,點解唔可以安排後面果一枱客去坐室內?最令人不滿係男侍應當聽唔到,兼一句唔好意思都無講,order式咁要我調位,解釋都無句,實在因為對方態度好差,選擇走人唔食了,新年流流唔想食嘢都受氣!希望餐廳可以檢視、改善下待客態度,否則食客好難會再翻頭
希望餐廳可以檢視、改善下待客態度,否則食客好難會再翻頭