2021-08-14
本身開開心心一家人第一次幫襯, 大家也係冇咩所謂既人, 但個老闆疑似潮州怒漢, 大聲呼喝員工客人, 大家也是驚驚青青咁, 如此戰戰驚驚環境, 又怎能輕鬆進行晚餐, 排隊等待也不斷比人打尖, 應該係熟客, 但明白可能他們可能有訂位, 所以也不作聲。 食物質素普通, 不過魚生不大新鮮,他們漏了落單, 最後我們等耐了, 最後他也毫不猶豫比壓力,大聲要求我們離去, 我們只吃了1小時, 我看到他對其他也一樣也要求客人離去, 係依方面佢係一視同。 同家人食飯求開心,員工問題可以向經理反映, 但他是老闆,沒什麼能做的, 不會去第二次了。 食物質素好一般, 我們4人埋單$1200, 價錢中等, 食左一個魚生拼盤, 一個sushi combo, 燒物, 煱烏冬, 三文魚沙津, 沒有多大驚喜, 不過不失, 和民水平, 但三文魚生及蝦不大新鮮, 有猩味。 也加了錢蝦頭+miso soup, 但味道偏咸。總結食物和服務也不會再光顧。終於明白點解咁多負評
終於明白點解咁多負評