2019-06-13 252 views
呢間店應該係我第一次寫食評,因遇上一間太有heart的小店,係附近番工,同事收到一張很特別的傳單所以吸引了我同佢注意,就搵左日去試下!第一次想去食 但去到門口見到佢地成班店員好失望咁,原來因遇上煤氣爐問題 ,炒飯類暫時做唔到。。。見到佢地咁既樣,之後又係附近見番其中一個店員,佢叫我地搵日再來呀!一定好快ok! 我地就再比機會佢地 搵第二日再到訪。第二次再試 店員很好👍🏻很有禮貌,又介紹食物,飯市我地比較早到 人流不算多所以可以同我地幾個人吹下水,食物貴精不貴多,價錢算合理,點既食物味道都很不錯👍🏻 餐具都用心撰過的。試同事撰的星洲炒米,很香好吃!我點了乾炒牛河,一樣炒得很好!有些餐會配上蒸蛋,好家庭式,不算滑但味道ok,注意呢個蛋不是日式的呀!整體來說 很好!新開店 希望佢地可以保持到呢個心去做,香港飲食很艱難呀!加油💪🏻

點既食物味道都
很不錯👍🏻 餐具都用心撰過的。
試同事撰的星洲炒米,很香好吃!
我點了乾炒牛河,一樣炒得很好!

• 星洲炒米