2023-01-05 926 views
疫情期間,試過買外賣,感覺良好!今次揸車過嚟又咁啱有咪錶位就堂食試真啲呢間越南餐廳。因為是下午茶時段,唔算多人,waiter 一見我地一行3人入去就安排座位,抬頭一望,發現餐廳內的裝飾很特別很舒服😌 快快看看餐牌就點了下午茶餐半生熟牛肉河😋湯底清甜,有淡淡的甘蔗甜香。牛肉做到半生熟效果,分量十足。因太肚餓🤤了,食咗幾啖先記得影相📸️😜 豬扒法包😋法包做到外脆內軟,有牛油香味。豬扒質地鬆化,配以新鮮蕃茄及生菜,仲有少量pickled carrot/raddish, 去了豬扒的油膩感👍🏻👍🏻👍🏻 飲品我哋只點了熱奶茶☕️、熱檸茶同可樂,正常👌飲料,可樂是罐裝的👌
疫情期間,試過買外賣,感覺良好!

半生熟牛肉河😋

豬扒法包😋