2018-04-12 941 views
多數入到去第一感覺都係很有家的感覺, 其實D傢私唔平。不過唔緊要, 主打重點係坐住D 貴野食返D 正常價錢的食物, 再加埋唔知係唔係間店冇乜人知, 從來都未多人過。 服務都好好, 環境又好好, 只係有時冷氣唔係好夠/唔開。 因為人又唔多, 又唔係夏天掛...冇問到職員。 野食ok , 野飲呢...我第一杯凍coffee 好好飲, 太太平時唔飲都飲左我杯少少都話好飲, 佢未叫野飲所以叫多杯, 點知~同上一杯唔同, 不過都唔太差。呢度有幾套好普通的broad games, 如果玩開的朋友們, 我覺得果度可以自己帶games 去玩都ok。最後一提, 呢度有BBQ 場, 一直都好想試下。價錢方面應該都唔平, 不過見佢有幾個 plan, 應該豐儉由人。

2017-05-07
$100 (Lunch)
  • 凍COFFEE