2016-09-27 164 views
Fried fly with slow cook us egg一見到個薯條就心情開朗,因為見到我最鍾意嘅溫泉蛋。其實我之前都有少少擔心咁樣濕笠笠食住唔好,點知呢個溫泉蛋糕真係好夾到呢個香脆薯條嘅味道,比個讚佢!Duck Meat Plate呢個鴨肉jelly真係好特別,啲感覺有少少似鵝肝醬加鴨肉,好開胃。Clam chowder好少係香港有得飲呢個湯,真係幾有海鮮蜆嘅香味, 同埋都煮得好滑嘅感覺,加埋佢d 麵包都幾好飲。Lemon sobert雖然我一向唔鍾意比人請食檸檬,但係呢個檸檬sobert又真係清甜爽心涼。其實我覺得呢間鋪頭嘅裝修都精緻,全程店員又好熱情,來呢間呢間餐廳食野有少少返屋企嘅感覺,其實都幾溫馨。

Duck Meat Plate

Clam chowder