2021-04-22 2846 views
已經好多年冇食放題 佢個門面幾靚 加上餐牌設計都好好 所以就俾佢吸引咗衛生我哋係食放題加燒肉 安排嘅位置喺餐廳嘅最後方 後面嘅位置都有啲碟喺度 坐低冇耐就見到有幾隻蟲飛下飛下 有生熟嘅食物都只係得一對筷子 同埋冇提供公筷食物首先刺身係三文魚 甜蝦 同帶子還可以 其他都有一浸味 帶子雖然比較細但係都係好食嘅 一品料理叫咗清酒煮蜆同牛肉鍋 清酒煮蜆冇清酒味 得牛油味 係一個冇湯嘅清酒煮蜆 蜆係有沙嘅 牛肉鍋都還可以串燒全部都好硬 唔係脆亦都唔香 燒肉首先係俾咗個拼盤 之後可以再叫 成碟牛係得牛舌同埋牛空腹比較好 但係再叫嘅時候牛舌中間係黑嘅 食落都有一浸怪味 佢有個牛油帶子 帶子係前所未有見過咁細隻 食落去係好難食全晚最好食係燒雞翼 唔怪得我見到隔離枱兩個人都叫成30隻 幾款雞翼都唔錯 以$650兩個人來講 今晚應該可以食到好多好食啲嘅嘢 真係好失望 😔😔

食物

串燒全部都好硬 唔係脆亦都唔香