並排兩間黃店,個人比較喜歡吃西式, 而門口見到北區鄰舍教會貼紙,食!門口貼著為學生集氣免費小食,感謝!入到去,原來都有很多手足Posters, 是很強烈立場的店。漢堡包+$18變套餐有飲品和配菜,點了凍芒果橙汁,高柄杯,好似歎酒咁升格咗。主角到,好大份,菠蘿雞脾堡,又有菠蘿又有蕃茄勁多汁流出來,食到左右手都有汁,幾le hea, 但菠蘿燒到好甜,炸雞好脆好入味,醬汁也配合得很好。經典牛堡,芝士非常香濃,牛漢堡質感很好,但雞堡是特別出色。另點了心太軟,外脆內流心,熱暖真係令人心太軟,阿女仲由扭計食到哈哈哈,朱古力心太軟都幾好味!食漢堡時聽到假使世界不像你預期, 都不以為意,但聽到最尾『香港人加油!』眼淚都要流下來了。不斷播,煲底之約,, 感謝小店。但食到要流眼淚了,感覺好矛盾,可能太少食黃店,太易觸動了!香港人加油! 黃色經濟圈必定得!區區食玩遊-長沙灣
門口貼著為學生集氣免費小食,感謝!

經典牛堡,芝士非常香濃,牛漢堡質感很好,但雞堡是特別出色。
食漢堡時聽到假使世界不像你預期, 都不以為意,但聽到最尾『香港人加油!』眼淚都要流下來了。不斷播[人話],煲底之約,[香港人], 感謝小店。但食到要流眼淚了,感覺好矛盾,可能太少食黃店,太易觸動了!
香港人加油! 黃色經濟圈必定得!
區區食玩遊-長沙灣

2020-01-04
$90 (Dinner)