2023-07-21
之前試過牛角定食,第一次試buffet,食到好飽。Level 2其實基本都夠食,但母親節媽媽想食Level 3啲肉,爸爸想食海鮮,叫咗Level 3。諗住100分鐘好趕,一坐低就不停食,但原來都夠時間輕鬆燒。出面自助counter好多嘢攞,仲有紫菜同雪糕。自己燒考技巧,啲肉片快熟,唔好燒太耐。不過唯一唔好嘅係美麗華分店reception職員對會員講解好唔清晰,話我地食早割就算會員都冇折,而正價時段,因為係母親節,所以就算即場join會員都係冇折,所以當刻冇join會員。但之後父親節去觀塘分店再食,嗰間的Reception職員話會員早割雖然冇折,但正價時段任何日子都有折,而且折後係平過早割,仲有好多優惠券同其他優惠送,仲教我地嗰日join完食咗父親節後,之後會有咩優惠等等,非常仔細,最後父親節嗰餐join咗會員,當晚折扣同用埋現金券仲即時回返哂join會員個價錢。
自己燒考技巧,啲肉片快熟,唔好燒太耐。