2021-05-10 1269 views
首先我要稱讚一位姓盧的侍應,這間餐廳我來過幾次每一次都不太愉快,食物質素啦,侍應態度啦,今次母親節同母親過來原本母親一直都說不想來,但所有餐廳都滿,初初行入餐廳感覺有一點不同,好似同以前相比有一點改變,多了選擇,之後坐低同之前一樣係漏單啦,點了好久沒有來之類,但問題已改善了很多,不斷找侍應催單都沒心理會,之後有一位姓盧的侍應,同佢講點了刺身很久都沒有來,佢第一時間就講對唔住之後立刻到廚房親手拿出來俾我哋,這個是我在其他餐廳完全見唔到嘅,初初見他是在門口帶位之後入嚟做傳菜,前幾次來都是亂晒籠,好嘈,今次大有改善,母親大人今次非常開心感覺到食客有被尊重,之前都係其他餐廳冇位所以先會來,經過今次,下次父親節品川會係我哋第一個訂枱食飯嘅選擇,仲有我左右隔離枱嘅人其實全部已等了很久,都已經開始發脾氣,都被這位侍應一一解決,敬業樂業的侍應💪💪💪👍👍👍

2021-05-09
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner