2022-08-06 220 views
約左好久不見既朋友們出黎旺角食晚飯加酒聚, book左6點半,一上到去見到有個酒吧,有一堆唔同既酒做陳列,同時有一個泰國男星既應援貼到成間店面都係,覺得好有趣我地被安排坐左喺梳化位,可以望住個旺角街景食飯飲酒傾計~叫左三個主食,意粉們就不過不失,三文魚窩夫好特別,特別得黎又唔難入口,係個幾新奇既體驗!另外叫左杯富士山造型既宇治抹茶紅豆牛奶!又好睇又好飲!非常推薦!之後就同朋友各叫左個一杯signature加2小時任飲side drinks既package,每一杯酒都有驚喜!又靚又好飲!酒真係好抵飲!推薦!成個用餐環境舒適,又可以由6點半坐到尾唔趕人走無壓力,真係一個適合朋友酒聚傾計食野既地方

我地被安排坐左喺梳化位,可以望住個旺角街景食飯飲酒傾計~

明太子意粉
焗三文魚窩夫