2022-08-31
從未試過咁差嘅體驗 話說當日同朋友打完波去食野 路過元朗哩間麻辣嘢 想話間舖個名幾得意就入去試下 當時我地打完波就人手一支野飲行左入去坐低 之後叫個職員落單 落左兩個送之後唸住落多個嘅時候 個職員一句‘落左咁多先!’轉身就走左🙃 但又唔見間嘢好忙 個侍應走左之後其實去左搵同事傾計仲有樣嘢就係唔知點解由入店個刻 周圍d侍應就係咁望住我地 直到我朋友口渴唸住飲啖自己帶嘅野飲時 個侍應即刻喝停我地話‘我地舖頭唔比食外來嘢㗎!’ 之後我地就周圍搵 搵左好耐先見到有張‘A4紙’ 貼左係雪櫃隔離寫住螞蟻大細嘅字‘禁止外來食物’🧐 哩刻我先知點解佢哋係咁望住我地跟著個fd就問d野飲賣幾錢 之後就見到$14罐可樂 $20支野飲 仲要正係得d汽水同酒可以選擇 想飲其他都唔得 想要杯水又正係得熱水 間野全部都係辣嘢 我都叫左你幾百蚊野食啦 比我飲啖我自己帶嘅水都唔得?最後都係吞唔到啖氣落肚 打算唔飲野自從個侍應喝停左我地一次之後 周圍d目光就更加誇張 一路食野d侍應就一路mon住 搞到冇曬心情 中途個fd頂唔順唸住飲嘢 點知個樽蓋都未扭開就比人喝停左😂 之後時不時仲有佢哋比嘅說話聽 最後d野食冇食曬就走左
自從個侍應喝停左我地一次之後 周圍d目光就更加誇張 一路食野d侍應就一路mon住 搞到冇曬心情 中途個fd頂唔順唸住飲嘢 點知個樽蓋都未扭開就比人喝停左😂 之後時不時仲有佢哋比嘅說話聽 最後d野食冇食曬就走左 真係極差體驗
總結 態度極差 食物質素尚可 不過不會有第二次