2008-12-21
我的HAAGEN DAZS食評已經滿瀉..全香港去到邊有haagen dazs我同朋友都去食..... 因為我真係好鐘意!!!!!!!!!!!仲有star club card 所以有九折~黎到尖沙咀海旁, 就去左星光行呢間食!!!今次叫左愛琴海之舟! 雖然得三個雪糕球, 但係有焦糖香蕉伴碟!三個雪糕球, 食左我喜愛我tiramisu, 試左哈蜜瓜 同埋新出o既cappuccino truffle ice cream!哈蜜瓜好清新, 同埋果肉好爽, 雖然唔係好奶o既感覺, 但係好有食意大利gelato o既感覺~cappuccino truffle ice cream-- 好得意o既味道, 起初以為食緊咖啡味咁, 但係食食下有d 軟軟地o既朱古力咬下, 咖啡味同truffles朱古力味好夾! 因為夜晚仲要食飯, 四點幾食左個haagen dazs 好有罪惡感呵!!!!!
仲有star club card 所以有九折~
黎到尖沙咀海旁, 就去左星光行呢間食!!!