2019-03-21 145 views
近幾日,天氣變得好凍, 搞到我突然好想食麻辣火鍋, 於是,就約左喺佐敦工作嘅朋友黎滾一滾!呢度近地鐵站, 我過黎都好方便。店內地方比想像中大, 而且大多為獨立卡座, 好適合三五知己傾計~而且店員服務殷勤, 不時為我們介紹食材和烹調時間。最正嘅係有湯同生果盤送,雖然係送,但質素十分有手水準!我們選了四川麻辣鍋作湯底, 湯底不會太辣,但十分香濃,愈食愈暖粒粒!川芎白芷魚頭湯十分足料, 燉盎內塞滿滑lulu嘅魚雲, 又飲得又食得,當前菜一流!海鮮二人套餐(海班片,脆肉骨腩,帶子,新鮮海蝦,鮮魷魚片,菜)呢個餐食得我地好開心, 因為真係樣樣有驚喜! 海班片肉甜新鮮, 脆肉骨腩厚肉爽脆,帶子, 海蝦好鮮甜,仲預先幫我地拆左蝦頭,好細心!鹽爆魚肚從未食過咁厚嘅魚肚,好有口感, 感覺同平時食到嘅好唔同, 服務員話係靚野黎喎~唔好睇佢得幾塊,都幾飽肚!極度推薦呀!!!美國特級安格斯牛頸脊牛頸脊望落唔係好鮮紅, 但食落竟然比起以前食過嘅牛頸脊牛味濃10倍!仲好嫩好淋,食到停唔到口!!生果盤(橙,菠蘿. 藍莓)生果盤是送的,係咪好有誠意呢, 所以我就話呢餐飯食得驚喜又開心!係愛呀………..

鹽爆魚肚

美國特級安格斯牛頸脊

生果盤(橙,菠蘿. 藍莓)
2019-03-11
Type of Meal