2019-04-18 115 views
平時陪麻甩佬食得多點心、冰室,今次就輪到佢陪我去返cafe食野,呢間cafe既門面設計主打深藍色💙睇落好有格調,而且杯碟非常靚.🌟牛油菠菜酥 $37呢個好驚喜☺️估唔到咁好味!!菠菜酥係即叫即焗,酥皮食落又熱又香脆,中間餡料有芝士同菠菜,菠菜味夠香濃😋食曬成個唔會覺得膩、成口油,有回頭既衝動!!.🌟藍莓芝士蛋糕 $45個餅底食落有脆脆既口感,而蛋糕方面,芝士味都幾突出,配搭藍莓粒同藍莓醬,食落酸酸甜甜好fresh🥰整體唔錯.🌟Latte (tall size) $38咖啡味香濃,奶既份量落得剛剛好.🌟Chocolate (tall size) $38呢杯朱古力飲落相對其他cafe無咁苦,個人黎講比較喜歡😝同埋落左牛奶,口感比較香濃,略嫌味道有少少淡,但整體味道ok。不得不重複講多次,個環境、杯碟真係好靚😍打卡簡直係一流!連港女呢啲影相廢柴都可以唔執圖都影到正正常常真係好難得。而且雖然店舖空間比較細,但感覺較連鎖既更有人情味❤️
🌟牛油菠菜酥 $37
牛油菠菜酥

🌟藍莓芝士蛋糕 $45
藍莓芝士蛋糕

🌟Latte (tall size) $38
咖啡味香濃,奶既份量落得剛剛好
Latte

🌟Chocolate (tall size) $38