2017-09-29 70 views
今日和朋友往coffee job食dinner,我們點了原隻南瓜焗海膽海鮮意大利飯, 朱手、南瓜湯和焦糖咖啡。原隻南瓜焗海膽海鮮意大利飯推介必食,賣相吸引味道美味, 飯配料豐富, 有青口,魚籽、蝦和海膽,青口食落鮮甜,魚籽新鮮惹味、蝦彈牙爽口, 海膽味道鮮甜, 意大利飯軟硬適中, 飯味軟綿,連埋南瓜肉一起食, 食落醒胃, 沙律菜新鮮爽口, 整個原隻南瓜焗海膽海鮮意大利飯好足料, 美味十足;朱手外脆內軟, 食落不會太乾, 咬落去有油花, 食落啖啖肉,沙律菜味道新鮮爽口, 薯條得香脆金黃, 食落啖啖肉;南瓜湯有口感, 湯味道夠熱, 味道剛剛好, 南瓜味香濃;最後焦糖咖啡味道香濃, 焦糖甜度剛剛好。餐廳座位舒適, 餐具好精美, 食物美味, 原隻南瓜焗海膽海鮮意大利飯和朱手很有特色, 食了一頓很有特色的晚餐。
原隻南瓜焗海膽海鮮意大利飯
南瓜湯
2017-09-21
$194 (Dinner)