2019-10-24
適逢女朋友生日,梗係要帶佢食一餐好嘅晚餐!喺網上面搵咗好耐,終於比我搵到呢一間係海邊嘅餐廳。食飯嘅時候可以望住圍岸嘅景色。樓下仲有live Band添!但係鍾意傾計嘅朋友我會推薦佢哋坐樓上有冷氣之餘又比較安靜。但係如果鍾意熱鬧嘅朋友樓下係個好好嘅選擇👍🏼店員好Nice!全店都要講英文嘅所以英文唔好嘅人都要事先做好功課。宏觀當日都唔係話好多本地人去食,大部份都係外國人。唔講咁多我哋講下啲食物先!我哋嗌左個凱撒沙律、招牌牛扒、仲有一個pizza,最尾仲有一個心太軟作為點綴。個牛扒我哋帶咗五成熟但係佢出嚟嘅效果有啲似七成。好有牛味都幾好食。配埋佢嗰個Shiraz 紅酒都幾夾個Pizza有啲鹹.慢慢食睇吓風景聽下live Band都幾寫意!我女朋友好開心!對live Band都十分識趣,係個心太軟送到上嚟嘅時候自動轉唱生日歌😍氣氛正到爆如果特別節日想帶另一半過嚟chill下、傾下計嘅話呢一間餐廳都係一個好嘅選擇。
唔講咁多我哋講下啲食物先!