2015-11-11 97 views
很黃的芒果酒池肉林 芒果又甜多甜, 不過卡路里高同濕熱, 所以鍾意食都要控制下, 唔係好易肚子漲同喉痛。 MANGO CHA CHA 成間舖都以芒果做甜品, 行入舖就聞到好香架芒果味啦。加海鹽, 我試左接受唔到芒果窩夫我覺得係必食同有水準, 用了台灣愛文芒果, 食入口好清甜好腍架, 亦唔好好多渣, 用WAFFLE 夾住果肉同CREAM咁, 個窩夫都入口香脆脆地 ,但果肉真係唔多啦,  不過賣近70元一份唔係值, 厚身D鬆軟似蛋糕個種WAFFLE我比較BUY。本身份甜品好多CREAM 同雪糕, 黑糖汁用唔著會過甜, 整體並無想像中咁好。
很黃的芒果酒池肉林
加海鹽, 我試左接受唔到
$70 (Last Night Supper)