2023-03-04 401 views
開始要用心寫下食評,特別上環區的一帶今次係好突然之間即日同同事慶祝生日🎂,見到係西餐set,就入去試吓150一個lunch set,starter, main course,仲有杯雪糕我地一人一個set,另加個mussels,唔錯架。Starter 要左兩個沙律同湯,沙律大大份,食完已經有啲飽,佢d 菜好新鮮,而且個汁酸酸地,好開胃。主菜我地一個牛,三文魚同焗意粉,三文魚講真唔抵,太薄了,佢中文叫牛仔骨,一d 骨都冇,都係薄薄地。Mussels好好食,雖然汁唔係特別出色,但mussel 唔錯,配埋香脆的蒜茸包,正。點解我特別題生日,因為我入店時問店員有冇蛋糕,佢話可以係碟寫字,上蛋糕時,兩個侍應一齊唱生日歌,好突然,但令壽星仔開心🥳事後我仲黎左兩次 menu 係會轉的,第三次我終於食佢雪糕,好好味,又有啲近雪芭的雪糕
開始要用心寫下食評,特別上環區的一帶
我地一人一個set,另加個mussels,唔錯架。

2023-01-06
$300 (Lunch)
Celebration
Birthday