2024-10-23 100 views
不嬲食飯都冇影相習慣,亦冇試過post野上黎,今次真係忍唔住,真係食唔到落去呢個飯叫炭燒漢堡蛋蓋飯酸蘿蔔唔知變壞左定咩,係嘔吐物味重點係漢堡竟然都係酸既,真係未食過酸既漢堡,一路食一路諗緊係咪變壞左,心諗唔通佢落左啲泡菜,但再食真係頂唔順覺得似變壞左打左去餐廳問我:你地個漢堡本身係咪酸?佢:下唔係呀,我地即日解凍架喎我:但我食到係酸喎,似變壞左喎佢:咁我下次補返個飯俾你我:下,但你地個飯壞架喎,我想你地退返錢俾我佢:咁你落黎落到去,我話黎退返個飯,佢掉低啲錢俾我就走開,一句唔好意思都冇同我講過,我話你駛唔駛聞下,佢話唔駛,我話叫佢同廚房講啲漢堡壞左,酸既,唔該掉哂佢啦!佢話好呀,就走開,全程冇望過我以後唔會再黎食,雙餸飯我都唔怪佢,但而家60蚊個飯竟然可以係壞既,仲要態度勁差!

呢個飯叫炭燒漢堡蛋蓋飯

炭燒漢堡蛋蓋飯

酸蘿蔔唔知變壞左定咩,係嘔吐物味

打左去餐廳問

我:你地個漢堡本身係咪酸?
佢:下唔係呀,我地即日解凍架喎
我:但我食到係酸喎,似變壞左喎
佢:咁我下次補返個飯俾你
我:下,但你地個飯壞架喎,我想你地退返錢俾我
佢:咁你落黎

2024-10-23
Waiting Time
5 Minutes (TakeAway)
Type of Meal
Dinner