2024-02-28
從來未食過咁難食嘅西餐廳 完全俾錢買難受🤬諗住慶祝朋友升職,同佢出嚟快快食個lunch。咁就揀間好似靚啲嘅餐廳試吓啦 入到去坐咗一陣都唔會有人拎個餐牌過黎😅好啦,咁舉手叫個侍應拎個餐牌啦態度真係好到….嘩左聲 完全黑曬面🥲我心諗咩事呢?????Ok!! 態度差唔緊要~通常好食嘅餐廳態度都差差地😂😂我忍~~~~~~(心入面都有少少委屈🥲)落單時又黑面 食野又趕執野-.-咁我哋就叫咗以下嘅食物Set Pork SaladSet Sesame Tuna Set PappardelleSet A Ribeye- Medium WellSet A Drink• Iced Lemon TeaLess ice)Set A Drink• Iced Milk TeaLess ice)其實沙律前菜係冇咩特別嘅,正常沙律🥗但個ribeye就真係暗黑料理咁款😞我要medium rare 佢幫我落左medium well🥹🥹 真係心諗咩事!!好啦好啦 當我英文差啦唉 忍下啦 medium rare都食到的~ 切開我真係以為食緊well done呀😂入口真係好柴皮 食又浪費quota 唔食又曬錢 🥲😞燉牛闊條麵難
諗住慶祝朋友升職,同佢出嚟快快食個lunch。
咁就揀間好似靚啲嘅餐廳試吓啦
入到去坐咗一陣都唔會有人拎個餐牌過黎😅
好啦,咁舉手叫個侍應拎個餐牌啦
態度真係好到….嘩左聲 完全黑曬面🥲
我心諗咩事呢?????
落單時又黑面 食野又趕執野-.-
咁我哋就叫咗以下嘅食物
Set Pork Salad
Set A Ribeye
- Medium Well
Set A Drink
• Iced Lemon TeaLess ice)
Set A Drink
• Iced Milk TeaLess ice)
其實沙律前菜係冇咩特別嘅,正常沙律🥗
好啦好啦 當我英文差啦唉 忍下啦
入口真係好柴皮 食又浪費quota 唔食又曬錢 🥲😞
燉牛闊條麵
難食到形容唔到😞 麵超淋 牛無味
食到懷疑人生???
本來係氹朋友開心,依家變成朋友氹返我開心😂