2019-04-28 831 views
原本同屋企人幫媽媽開開心心慶祝生日飯,點知就比依間空海激死,食物再好,態度有問題為都做不到回頭客!我地訂咗9:30PM 去到都仲未有位,唔緊要,我地係出面等,過咗十幾分鐘先入到。坐低後我地就叫咗5個set同牛柳粒,其後友人都想黎。我地就問職員可以加多2位嗎?如果趕唔切就唔需要。職員就有小小串咁話,你黎到我咪整囉!咁我地都即刻幫友人落多2個set,友人亦係十分鐘後到達。甲羅燒,正常蟹糕罐頭味,唔夠熱。友人的野食到,但係沒有餐具,於是我哋叫職員幫手拎餐具,點知佢黑住面問要咩?仲話你出聲話要2枝羹呀嘛,一次過講啦! 請佢拎餐具仲要受佢氣?準備好餐具比客人唔係你地責任?真係未去過一間態度差成咁的店。睇過其他人的comment 才知道那職員態度一直都有問題,我相信不是個別事件!到最後連蛋糕都無切到,轉去第二個地方,以免生日都食到一肚氣!最後仲發現然牛柳粒都冇黎到

甲羅燒,正常蟹糕罐頭味,唔夠熱。
甲羅燒定食

松葉盛