假期前忙到少少氹氹轉😂但點都要唧啲時間嘆吓Me Time 💗我就揀咗去跑馬地一間Cafe「Coffeelin」Relax下。小店帶點歐式復古木系裝潢,Chill Chill氛圍好舒服~倒數聖誕🎄依到都好有節日氣氛~仲有小雪人陪伴嘆咖啡☕️除咗各款咖啡👍🏼也供應西式輕食丶意粉丶蛋糕等等。食物質素都好唔錯。💛 帕瑪火腿配里科塔芝士青醬意式烤麵包 $88意式青醬跟充滿鹹香嘅帕瑪火腿又幾啱喎☺️底下還有香滑軟軟嘅里科塔芝士,麵包烤得好香脆,配搭很不錯。💛巴斯克芝士蛋糕 $52一向都鍾意食巴斯克芝士蛋糕💗呢度嘅都好好味~內部濕潤軟滑口感細膩,微燶表面帶有焦香~甜度恰好,吃一整件也不會膩。💛Mocha $50口感順滑,朱古力味超香濃,滲著香醇咖啡香。

💛 帕瑪火腿配里科塔芝士青醬意式烤麵包 $88

💛巴斯克芝士蛋糕 $52

💛Mocha $50
口感順滑,朱古力味超香濃,滲著香醇咖啡香。