2023-06-15 398 views
📍 Cafe REVOL(佐敦)Jordon個日做少少野就去咗附近一間cafe 叫左兩個比較healthy 嘅野食。Yama 清新田園Yama Garden Deluxe-$138佢裏面有嘅嘢都幾豐富,牛油果蟹肉醬蟹肉份量都幾多,牛油果仲有少少口感,我比較鍾意呢個嘅texture,烤veggies 有三色椒,青瓜,西蘭花同椰菜花,每款都烤得好香,西蘭花同椰菜花都好爽口,我私心鐘意三色椒,因為烤過嘅勁清甜🥹,雞胸都有5大塊,調味用芥末醬,雞胸唔柴都算幾滑,而雜莓多士都外脆內軟,果味好香,配上果醬同cream cheese食係不敗之作,佢仲有quinoa係酸酸甜甜咁好開胃,炒蛋勁黃!蛋香都好夠推介指數:8.5/10精選早餐REVOL Special breakfast -$108(smoked salmon)整體同上面差唔多,我講啲上面無嘅!佢個smoked salmon 有兩大塊整成一個玫瑰,煙熏味都好夠,水果乳酪上面有啲berries然後有啲granola 去增加口感,yogurt用左plain yogurt 整體配搭幾好👍🏻推介指數:8/10回購指數: 4/5服務態度: 4/5環境指
📍 Cafe REVOL(佐敦)
Jordon

Yama 清新田園
Yama Garden Deluxe-$138
推介指數:8.5/10

精選早餐

整體同上面差唔多,我講啲上面無嘅!

推介指數:8/10

回購指數: 4/5
服務態度: 4/5
環境指數:4/5

📍地址: Cafe REVOL (佐敦)
佐敦德成街4-16號富裕臺地下5號舖