2013-03-31 9 views
今日系復活節星期日, 商場大裝修, Food Court都無埋. 所以周圍穩餐廳吃野.因為見呢間色彩餐廳裝修得幾好睇, 所以無猶豫就入左去. 誰知道, 呢個就系厄運的開始.首先, 一坐低睇完餐牌, 叫左個忌簾海鮮飯 同 黑椒煎蛋雞扒飯. 本來都幾開心, 原本以為15分鐘內食物就可以到, 但等左25分鐘都未有ge時候, 就開始唔開心啦無理由等甘耐掛, 於是問侍應上餐情況.點知, 原來佢地系完全甘遺忘左我地呢一張臺, 我地ge單完全無跟過, 系因為我地出聲, 佢地先知道自己ge失職.跟住又等左15-20分鐘, 忌簾飯先黎到, 隨後系雞扒飯.忌簾海鮮飯完全見唔到D海鮮系邊, 而且醬汁極度少. 食完D汁仲大把飯, D飯淡而無味, 十足十普通煮熟ge白飯甘, 十分難入口. 最離譜系, 用餐全程根本系無侍應行過黎主動serve我地, 例如斟茶呢D基本動作乜都無. 下午茶3:30呢個時段, 餐廳內客人不是很多, 根本未滿座, 但D侍應居然無所事事, 十足一個機械人甘...見到有客都唔識主動服務, 真系十分之差.餐廳收人加一服務費居然無點服務過客人, 呢D簡直系十分詭異離奇, 我對此表示十分不滿.食

本來都幾開心,

無理由等甘耐掛, 於是問侍應上餐情況.

跟住又等左15-20分鐘, 忌簾飯先黎到, 隨後系雞扒飯.

見到有客都唔識主動服務, 真系十分之差.

食物價錢唔平, 普通下午茶都要50蚊個飯, 加飲品要加8蚊, 但質素實在令人望而卻步, 不敢有何讚賞.
加上服務質素十分參差, 十分需要改善.

結尾仲離譜, 到比錢埋單時一聲多謝都無, 而且收據都無, 仲好串甘"哦"一聲, 真系令人十分憤怒.

PS: 切勿只看外表, 否則小心中伏!!
2013-03-31
$55 (Tea)
  • 沒有
  • 唯一可取的是他們提供的水