2016-03-24 1083 views
靚Cupcakes😆兔兔cupcake係復活節特別版🐰好QQ啊😍(放平左隻兔兔,個樣好似特別蠢😂)💰HKD30兔兔樣係cream cheese+椰絲,cream cheese🧀都幾滑,而耳仔係棉花糖黎嘅🍬蛋糕好似細個麵包店買果啲一大袋cupcake仔果隻,幾好❤️另外,後面嘅係雙重朱古力Cupcake🍫朱古力味真係好重,上面嘅chocolate cream亦好滑👍🏻個人覺得呢個比較好味❤️💰HKD25🔺🔻而加市面上好多cupcake舖,閒閒地廿幾三十蚊個😢係好靚,但好貴💸真係唔係好捨得食🙈dl某apps做會員就有買一送一嘅一次機會😂就姑且試下啦🙄

🔺🔻

2016-03-22