2022-11-29 31 views
店舖環境都幾好,一邊飲飲食食,一邊睇電視播世界盃,都幾享受!而且餐廳職員既服務態度都好好,見我行出位已經知我想去廁所即刻遞條鎖鑰比我。炸物拼盤有炸魚、薯條、雞翼同埋炸蝦,全部都啱啱炸起非常酥脆,點他他醬食就啱哂,仲有伴碟既沙律解膩,啱哂一班朋友仔開心share。德國豬手真係成餐飯嘅亮點,擺盤非常有心思💯💯💯店員仲會喺豬手上面點火,非常適合打卡,之後店員會幫我哋切件👍🏻燒過嘅豬手皮好香脆,肉質嫩口好滑,點埋醬汁更加開胃。野飲方面有好多選擇例如有cocktail mocktail smoothie我就揀左杯冇酒精既lychee boom boom,漸層既顏色好有少女心,飲落甜度剛好,清新既果味啱啱好同野食既咸香balance番,亦都唔會越飲越口渴。朋友揀左Snow ball,飲落有少少似益力多嘅味道,帶少少酒精味,酸酸甜甜咁,非常清新,解膩一流😍😍總括黎講係一間食物服務環境都有一定質素既餐廳。

總括黎講係一間食物服務環境都有一定質素既餐廳。