2019-06-07 827 views
成日喺銅鑼灣食嘢都已經去到唔知食咩好,今次就嚟咗呢度試吓佢嘅德國 x 西班牙菜啦。一入餐廳就覺得好德國feel, 用哂紅磚,又見到好多唔同口味嘅啤酒揀,所以一坐低就check 吓有咩啤酒想叫😌😌識我都知我鍾意食「洋腸」,所以見到menu 有就二話不說叫咗。嚟到個擺盤好靚喎,即刻相機先食,味道都唔錯,最鍾意梗係嗰隻豬肉腸啦,好juicy.龍蝦湯又係我最愛之一,所以都order 埋。入面有帶子同蝦,龍蝦湯好好飲喎,好過麥記嗰啲好多呀!問埋朋友想食咩就叫多咗個辣肉腸Pasta. 我就唔太食得辣,所以只係試咗少少,都唔錯㗎!呢間最啱一班朋友嚟,叫多幾樣一齊share 就最正喇!

呢間最啱一班朋友嚟,叫多幾樣一齊share 就最正喇!