2020-06-21
見倒啲人post 啲相幾靚,想去試下,雖然天氣好熱,有少少猶豫,但心動不如行動。😚正門係行樓梯上,長長窄窄嘅樓梯真係唔多好行,上到去coffee shop都幾大,有啲bar 位,我地被安排坐sofa位。open rice咗,想點個墨魚定八爪魚串之類,不過menu 搵唔倒,問waiter 佢話weekday menu 同weekend 唔同,所以今日無供應,睇真啲原來唔只食物唔同,價錢都貴啲。點咗個katsu sando , 即係吉列豬扒三文治, 面有啲蔥花同沙律醬,沙律醬好酸,包好油同淋咗,豬扒無乜味,唔好食MF potatoes , 即千層薯仔,薯仔幾香👍,食倒一層層,幾脆囗,不過無乜味,如果加啲鹽更好。mocha , 雖然好稀,唔太好飲,不過拉花唔係白色係粉紅色,靚😍cheesecake 好漏重叫咗杯flat white
cheesecake 好漏
重叫咗杯flat white