2020-10-04 440 views
💕間鋪好靚就唔使講, 比玻璃圍住真係超級夢幻!👸🏼入到去個個手上都拎住杯酒🍺,so chill~因為我哋用餐嘅時間係happy hour, 所以同朋友都叫咗每人兩杯酒☺️🌟。 ______________________________🍸🍺•WAI WAI WAI•Beer~ (forgot the name) •FLY ME TO THE MOON•LECHMERE MARTINI•EARL GREY’S ANATOMY MARTINI•LECHMERE MARTINI______________________________對我呢啲大食女黎講, 嘢食先係主角。餐牌上面都好多fusion嘢食, 我地3個女仔既叫左5樣嘢食。上菜速度係快得驚人, 落咗單轉個頭就上菜。可能因為佢Booking都比較full, 用餐時間係一個半鐘多1分鐘都唔得既嗰啲, 但係服務態度係好嘅, 不過如果可以坐耐啲傾耐啲就最好。 餐廳仲有戶外環境都好靚㗎, 不過去嗰日落黑雨就冇開放。 ______________________________☕️Pork belly rice個樣有啲似日式嘅呢茶漬飯, 有個茶壺比

💕間鋪好靚就唔使講, 比玻璃圍住真係超級夢幻!👸🏼
入到去個個手上都拎住杯酒🍺,so chill~

🍸🍺
•WAI WAI WAI
•Beer~ (forgot the name)
•FLY ME TO THE MOON
•LECHMERE MARTINI
•EARL GREY’S ANATOMY MARTINI
•LECHMERE MARTINI

對我呢啲大食女黎講, 嘢食先係主角。
餐廳仲有戶外環境都好靚㗎, 不過去嗰日落黑雨就冇開放。

☕️Pork belly rice
個樣有啲似日式嘅呢茶漬飯, 有個茶壺比你自己林啲湯上去, 未食已經心情好靚,味道就係正常泡菜飯啦。

🥘 Korean style spaghetti
呢個都幾辣架, 鍾意食辣嘅朋友應該啱晒。

🐓Chicken wings
香口Juicy 嘅雞翼

🦑Fried squid
好似中式嘅椒鹽魷魚酥, 送啤酒一流。

🐽BBQ ribs
Sauce 係甜酸醬, 同豬肉好夾, 豬肉入味又夠林, 朋友仔叫我重點推介個局薯仔🥔(沙律醬加薯仔)完全唔乾上面仲有少少木魚絲。
2020-09-30