2021-08-05 55 views
今日同朋友嚟咗呢間裝修格局幾得意可愛嘅Pizza 店食 lunch ,正諗緊食乜好之際,就已經決定咗。以前細個成日諗,點解pizza一定要係圓形嘅?點解冇其他形狀?今日就居然比我見到,原來係有心形既pizza,我當然二話不說要點返個黎打下卡。因為係午餐時段,lunch set 都幾抵食,加上已經有點餓意,所以我同朋友都一人叫左一個lunch set ,又可以share 又吾洗爭食。朋友選咗田園沙律併蒜蓉包,配芝麻醬。而另一個餐就係迷你批套餐,就係我講嗰個心形pizza。餐飲方面就叫左一杯凍檸茶同一杯可樂。田園沙律送上枱,我同朋友都嘩左一聲。洗吾洗咁大碟啊哈哈。份量就真係好好好多,勁抵食。啲沙律菜夠新鮮好清新,兩片蒜蓉包都焗得好香值得讚。心形pizza外表好 cute cute ,雖然細細個,但都好足料,味道同口感都同一般普通既pizza冇乜分別。如果一個人食,係一定夠晒飽,今日同朋友share食就岩晒。

?今日就居然比我見到,原來係有心形既pizza
,我當然二話不說要點返個黎打下卡

因為係午餐時段,lunch set 都幾抵食
。朋友選咗田園沙律併蒜蓉包,配芝麻醬。
而另一個餐就係迷你批套餐,就係我講嗰個心形pizza
。餐飲方面就叫左一杯凍檸茶同一杯可樂。

田園沙律送上枱,我同朋友都嘩左一聲
。洗吾洗咁大碟啊哈哈

心形pizza外表好 cute cute
,今日同朋友share食就岩晒