2023-06-09
今日去工廠區做嘢…做完落勁大雨,等咗陣都未停,就不如食埋lunch先起行🫠入到黎坐,我以為係🙋🏻♀️落order😂叔叔就拎咗menu 俾我,好有禮貌同我講係岀面點餐🙈(呀…我好樣衰呀🙃)食物泰式蝦醬肥牛忌廉汁意粉 (6月新口味)呢個真係好食😋啲意粉好有彈性!啲肥牛超入味,食到有好香蝦醬味❤️個份量岩岩好!個忌廉汁好滑。煙三文魚、煙肉、忌廉白汁意粉超愛三文魚嘅我☺️☺️☺️對呢個超讚❤️❤️❤️首先佢個花花煙三文魚好靚😃下面啲三文魚唔係碎🙈係一小塊,好有口感(食完帶口罩呼吸都闻到三文魚味😂😂😂)即整架!熱到岀煙,但太光影唔到煙🙈凍啡、凍檸茶😩😩😩早知我都嗌凍啡啦!我試咗1啖,頂😩好滑好鮮奶咖啡味!又唔係好甜,超鐘意!🤭🤭不過凍檸茶都好正架!茶底濃而唔澀,檸檬片夠厚夠鮮❤️其實都好難揀邊個好🥳其他等停雨嘅時候都好多人係到食..到啲人開始食完走,我哋就決定食完先走…平時都會睇下食評有咩推介先,不過今次因為坐低嗌咗先黎睇😂唔睇由自可…一睇就好驚😨5月咁多人都話…到餐上枱,戰戰兢兢咁試下啲野飲,即刻心心眼😍再試食物😃都係Cp值高過,絕對對得住呢個價!再講,因為第一次食,我唔知係岀面點餐,個叔叔都好禮貌拎餐牌俾我
食物
泰式蝦醬肥牛忌廉汁意粉 (6月新口味)
呢個真係好食😋啲意粉好有彈性!
煙三文魚、煙肉、忌廉白汁意粉
超愛三文魚嘅我☺️☺️☺️對呢個超讚❤️❤️❤️
首先佢個花花煙三文魚好靚😃
下面啲三文魚唔係碎🙈係一小塊,好有口感
(食完帶口罩呼吸都闻到三文魚味😂😂😂)
即整架!熱到岀煙,但太光影唔到煙🙈
凍啡、凍檸茶
其他
平時都會睇下食評有咩推介先,不過今次因為坐低嗌咗先黎睇😂
唔睇由自可…一睇就好驚😨5月咁多人都話…
到餐上枱,戰戰兢兢咁試下啲野飲,即刻心心眼😍
再試食物😃都係Cp值高過,絕對對得住呢個價!
再講,因為第一次食,我唔知係岀面點餐,個叔叔都好禮貌拎餐牌俾我同話我知係岀面落order☺️其實樓面都好好態度呀🧐
然後我就諗🤔有冇機會係老細睇到OR嘅評語有改善呢?
如果係嘅,我真係想讚下今日啲樓面同廚房❤️因為真係好好嘅用餐體驗!
啲意粉好好食😋下次帶埋2個為食仔黎