2018-07-17 143 views
🎂重遊重慶大廈今年想試新野,就去左7E咖哩王食!嘩一入去覺得無來錯!人多應該唔會差得去邊而且台台熱鬧氣氛超好!今晚好開心!減磅關係真係好耐無食過咖哩啦開餐前祈下禱再Cheers 返杯心情奇佳😄• 個紅色的「特色咖哩雞」好好味我食唔停• 上年既薯仔咖哩角今年再食!好味😁• 個頭盤綠色醬沾超薄餅塊好好味又食唔停• 個白飯!精髓之處簡直令紅色的「特色咖哩雞」克美演繹既佢既美味出來😍😋• 個芝士簿餅,其實我超鐘意食芝士,又仔減磅期只食低脂芝士。今晚食這個,簡直我心歡喜快樂啊!• 一鍋牛,正!但的確唔及紅色的「特色咖哩雞」咁好味!我遺忘左佢🤣• 仲有個忘記了咩名的茶!係特別香的奶茶☕️幾喜歡啊!落左少少糖點綴味道啦😁 #這間店的服務招呼幾好!#值得再來 #依家個肚好濟🤣🤣🤣 #心情超好的美味生日飯
🎂重遊重慶大廈

今年想試新野,就去左7E咖哩王食!
嘩一入去覺得無來錯!人多應該唔會差得去邊而且台台熱鬧

芝士簿餅
白餅
2018-07-17
Waiting Time
7 Minutes (Dine In)
$100 (Dinner)
Celebration
Birthday