(Non-member)
2009-08-12 3 views
昨晚和兩好友到Antipasto食飯,餐廳環境似乎不錯, 不太多人, 坐得挺寬敞. 我們選了sofa位(不近落地glass door, 因為出面太光了, 不太浪漫 ). 點了幾款菜 (詳細菜名忘記了)haha烤雞沙律:份量足,用料幾fresh,dressing酸酸的, 配合沙律吃很開胃。Antipasto Pizza:有Parma Ham加辣肉腸,皮脆料香,加幾滴Tabasco更好味 。忌廉帶子天使麵:出品熱辣辣,上菜後數分鐘依然見到熱騰騰嘅白煙。忌廉汁好creamy,和天使麵好夾。唔錯 。烤羊扒:首先出面燒到少少脆, 然後係裡面肉汁嫩滑, 同好有羊味, 加埋薯蓉汁一起食好好味.吃完以經好飽了, 看見隔離檯的心太軟好似好吸引, 旦都力不從心哦! 總括來講,哩餐真係好鬼死好味!!! 值得大家去試下!!!

點了幾款菜 (詳細菜名忘記了)haha

總括來講,哩餐真係好鬼死好味!!! 值得大家去試下!!!
2009-08-07
$165 (Dinner)