2024-08-10 1257 views
星期六下午同朋友去Happy Hour!啱啱好遇上出糧日,就決定要去食一餐好嘅。不過冇乜想法,冇乜主意,於是大家都去社交平台搵美食😋,就啱啱俾我哋搵到呢間八幡屋涮涮鍋!我哋揀咗$438嘅C3配套,其中包括自選肉類,如澳洲M5和牛、美國進口牛肉、黑豚肉、牛肩胛同豚腩片。仲可以追加多類海鮮同刺身等任你食,特別值得👏。我哋點咗好幾樣菜色,有澳洲M5和牛、骨膠原豬骨湯、刺身盛宴、雜錦天婦羅同燒物拼盤。每一樣都係美味佳餚‼️M5和牛嘅紋理特別清晰,涮進豬骨湯裡面15-30秒,就能體驗到牛肉嘅鮮嫩同多汁,同時豬骨湯汁仲帶有淡淡嘅肉香味,特別好飲🌟。刺身盛宴無論係從顏色定擺盤上都特別吸睛,每一個食材都有自己獨特嘅特色,令人回味無窮🤤。就連燒物拼盤都係亮點!有新鮮嘅多春魚、有彈性嘅蝦、嚼勁十足嘅肥牛金針菇、清甜嘅紫薯等食材配埋一齊,特別適合作為聊天時嘅小零食😍。最後唔可以錯過嘅係雜錦天婦羅,每樣食品都係外皮酥脆,內餡帶有淡淡嘅甜味,特別開胃好食,我同朋友都忍唔住再點多一次👍。喺環境優美嘅餐廳裡面享受美食真係特別享受!非常推薦大家有空去食下!