壽星女擇左呢間上網評論不多的酒家,一早打電話Book 定枱,一開始大家都諗唔知好無食呢?當食完之後,大家一致話樣樣野都好!食!難怪全場爆滿,好熱鬧 !原來呢度仲要開到凌晨三點,幾夜黎食都無問題!絕對係晚飯好地方,超推介!呢度有兩層高,員工安排我地坐上層,一直會有員工長期企喺到負責上層,所以唔怕叫極都無人!而且上菜速度都好快!冰川無骨咕嚕肉一上碟員工已提示等多一陣先開始食,原因係錦樣外皮先會好似冰錦脆口,果然一咬落去外皮勁脆!酸酸甜甜,咕嚕肉好軟腍!外凍內熱的口感超掂大家一齊喺冰塊堆尋寶避風塘瀨尿蝦超好味!!用勁多炸蒜炒勁重蒜香味,咬落好香脆有少少辣!好惹味!最重要係瀨尿蝦一早去殼!咬落去真係啖啖肉!!招牌鹹香雞(1隻)只需要用 兩個字形容!椒鹽炸豆腐外皮脆薄,內裡的豆腐好滑溜!!

冰川無骨咕嚕肉

大家一齊喺冰塊堆尋寶

避風塘瀨尿蝦

最重要係瀨尿蝦一早去殼!咬落去真係啖啖肉!!

招牌鹹香雞(1隻)

只需要用[嫰滑] 兩個字形容!

椒鹽炸豆腐

外皮脆薄,內裡的豆腐好滑溜!!
2018-12-10
Type of Meal