2023-05-07
香港人好喜歡日本菜,而喺香港都可以品嚐到正宗日本風味的優質餐廳。要嘆新鮮味美的正宗日式丼物,推介呢間.....🍱日式丼飯專家 - 丼丼屋最近有期間限定春日海鮮餐目由即日起至5月30日我就揀咗🌟🐟春之什錦海鮮丼**$108咁大碗又新鮮豐盛嘅刺身丼只係$108勁超值!集六款時令新鮮海鮮,包括燒鰹魚、鯛魚、三文魚腩、吞拿魚、特大赤海蝦及三文魚籽,款款都鮮甜豐腴,配上香甜嘅日本產米飯,刺身迷之選!喜歡食生蠔嘅可加$48升級定食,就配埋兵庫縣產湯霜牡蠣、日式湯、副菜、甜品及果茶,都好抵啊!..我同朋友都係刺身控,梗係要追加刺身啦!惠顧任何主食就可以加配春之海鮮盛🌟🐟春之海鮮盛 **$50精選三款刺身,包括燒鰹魚、鯛魚和三文魚腩。鰹魚經過燒烤帶出魚肉本身嘅魚香,添加煙燻風味;接著品嚐鯛魚嘅原始鮮味;三文魚腩夠鮮甜肥美,滿滿油脂..見餐牌呢款吸引🌟點左🐷🌽牛油粟米北海道十勝豚丼加$10就可以升級定食我地點左加大,total 係$128原來豚肉選自北海道產、脂肪分布均勻嘅十勝豚肉。豚肉片燒至微微焦香,保留豐富肉汁,口感軟稔味美,混合融化的金黃牛油同香甜嘅日本粟米,同埋A級日本米飯,每一口都充滿幸福感呀
🍱日式丼飯專家 - 丼丼屋
見餐牌呢款吸引
🌟點左🐷🌽牛油粟米北海道十勝豚丼
加$10就可以升級定食
我地點左加大,total 係$128
原來豚肉選自北海道產、脂肪分布均勻嘅十勝豚肉。豚肉片燒至微微焦香,保留豐富肉汁,口感軟稔味美,混合融化的金黃牛油同香甜嘅日本粟米,同埋A級日本米飯,每一口都充滿幸福感呀!
🌟優惠定食包括前菜、日式湯、甜品及果茶,全部口味同日本嘅一樣咁正宗!
呢餐丼飯CP值真高
要趁期間限定完之前嚟試多次先得!!