之前成日經過終於有機會試🙈我同朋友等位都等咗差唔多45分鐘先有得入去🤢入到去枱面上每人都有一個印住公司logo嘅口罩收納夾👍🏻 好貼心👍🏻上菜速度快,上菜時啲串燒仲熱辣辣好惹味😋食物選擇都算多,強烈推薦雞肉串燒 ($22.5/份)同埋一口甜薯 ($22/串; 5件)🤤鍾意新鮮感覺嘅話焦糖脆脆大蕃茄 ($19/份; 2件)都係唔錯嘅選擇👍🏻如果鍾意嘅話可以按個人口味加調味粉,不過就算唔落都好夠味🙈飲品選擇都幾多,由啤酒到普通飲料都好齊🧃極度推薦佢地嘅自家製腐竹雞蛋糖水沙冰!超解渴亦都唔會太甜,配埋串燒嚟飲感覺冇咁熱氣🔥總括而言食物質素不過不失,味道唔差幾惹味🍢 不過叫下叫下價錢比想像中貴,最後埋單大概每人$250,等位時間亦比想像中長,有啲可惜🙈

如果鍾意嘅話可以按個人口味加調味粉,不過就算唔落都好夠味🙈