2019-01-11 52 views
佢新開個時同朋友食過一次,覺得幾好🤤有好野緊係要帶男朋友黎食啦!尤其佢咁鍾意食牛🐮又鍾意食拉麵🍜呢間簡直係將佢鍾意既野集於一身🤪-🔹極牛拉麵($158)↬ 一份牛$118 / 二份牛$158 / 三份牛$198. . .其實呢碗係男朋友既😝佢揀左和牛刺身,一黎到啲和牛鋪得好靚🌹用湯既熱力浸熟佢,就好似越南生牛河咁🐮聽聞用左熊本縣既和王🎖我偷左一片食,真係好嫩好嫩,好後悔自己無揀刺身👉🏻👈🏻牛骨湯可以再濃郁少少,其他配料溏心蛋呀筍呀個啲都合格唔錯😼順帶一提,拉麵係曲麵喔🍜-▫️白牛拉麵呢碗係我既,我揀左火炙和牛🐮白牛係加入白松露,我地左普通量,食落就唔算太突出,淡淡地既香味🤔火炙和牛都幾正,不過我會鍾意和牛刺身多啲👅-🔺所有配料都有得比你揀要幾多份✍🏻
🔹極牛拉麵($158)
↬ 一份牛$118 / 二份牛$158 / 三份牛$198
. . .
▫️白牛拉麵
火炙和牛都幾正,不過我會鍾意和牛刺身多啲👅
🔺所有配料都有得比你揀要幾多份✍🏻
$158 (Dinner)